We zijn volwassen, hoe is dat gebeurt en hoe zorgen we ervoor dat het stopt…

Daar zit ik dan, voor het eerst in m’n leven een blog te schrijven. Mensen zeggen altijd dat het helpt om van je af te schrijven dus dacht ik dat het in dat geval best grappig zou kunnen zijn mijn geluk, liefde en seks maar ook mijn verdriet en ellende met andere te delen. Velen zullen vast herkenning vinden in alle emoties die het leven te bieden heeft. Zonder dieptepunten geen hoogtepunten natuurlijk. We maken allemaal wel eens mee dat het leven zich van z’n bizarste kant laat zien. Het leven is onvoorspelbaar en dat moet je toch ook op de 1 of andere manier kunnen waarderen vind ik. Je leert mensen kennen, raakt mensen kwijt, je wordt verliefd (soms heel ongelukkig getimed), je liefde verdwijnt… Het hoort er allemaal bij en we hebben het allemaal meegemaakt. Op die manier leer je jezelf steeds wat beter kennen. Zo woon ik sinds ongeveer een jaar weer alleen na een hele lange tijd. Ik was serieus echt vergeten hoe dat voelde! Ik had het veel eerder moeten doen. Ik kan nou niet zeggen dat ik dingen anders doe dan dat ik deed nu ik alleen ben maar vind het erg prettig om soms alleen te zijn. Raar eigenlijk om te zeggen in mijn geval want ik was in mijn relatie altijd alleen. Dat was ook uiteindelijk de reden van de breuk. Ik was al jaren single, alleen zag ik het zelf nog niet ofzo… Ik moet eerlijk zeggen dat mijn gevoelens al zo’n lange tijd weg waren voor mijn ex dat ik al gauw serieuze gevoelens kreeg voor een andere man. De vonk was ergens onderweg overgesprongen en het werd eigenlijk meteen beantwoord zonder dat we daar woorden aan hoefden te geven. Dat voelde best raar want we kenden elkaar al een jaar of 2 en dit was nooit eerder voorgekomen.

Zo gelukkig als dat ik me toen voelde, zo graag had ik nu gewild dat het nooit was gebeurt. Maar ja… zoals ik eerder zei, je moet het toch kunnen waarderen want ik kan deze man eigenlijk alleen maar dankbaar zijn voor het gevoel dat hij mij gegeven heeft. Het leven bleek helaas toch weer een onverwachte wending voor me in de planning te hebben want het mocht niet langer duren van zijn vriendin. Yes… vriendin! Dus het valt te raden dat de laatste frustraties die mijn leven gekend heeft daarmee te maken had. Het lastige in zo’n situatie is dat je weet van elkaar hoe het zit en wat je voelt naar elkaar toe maar je kunt er geen reet mee. Het wordt door m’n vriendinnen dan ook DE Situatie genoemd. Gelukkig heb ik vriendinnen die zich gevraagd en ongevraagd met me bemoeien wat dat betreft. Dus eigenlijk ben ik nooit echt alleen. Dus vandaag de dag is mijn leven gevuld met 1 baan, een flink aantal goeie vriendinnen, 1 onbereikbare liefde en Vlinder m’n kat. Yes that’s about it… Ik mag niet ontevreden zijn lijkt me.

Ik ben dus 37, bijna 38 (nog een maandje) en als ik zo achterom kijk naar alles wat ik heb meegemaakt dan denk ik SHIT GEK! What the hell was that!
Als je nog jong bent dan kun je niet wachten om groot te zijn en lekker te doen waar je zin in hebt (want dat is waar het om gaat dan, wist je toen veel…) maar nu ik de 38 steeds dichterbij zie komen dan is t me allemaal veel te snel gegaan. Dus voldoende reden to live it up!

Alles komt altijd goed…

8 reacties

 1. Fleur schreef:

  Schrijf maar lekker van je af meis, doe je goed 😘👊

  Geliked door 1 persoon

 2. astra schreef:

  Ahh zo mooi verwoord!
  Het echte volwassen leven valt ook niet mee schat daar weet ik ook alles van .
  Maar wat ben ik trots op jou gekkie!!!
  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik schreef:

  Mooi geschreven! Ik ga je zeker volgen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Petra schreef:

  Wat leuk Soraya! Ik ben benieuwd naar je volgende blog.

  Geliked door 2 people

 5. Natalie schreef:

  Top!

  Geliked door 1 persoon

 6. Jane schreef:

  Hai lieverd 🥰
  Mooi omschreven en ja dit is life 😬 goed dat je van je bent gaan afschrijven dit lost zoveel op , maar ondanks schrijven etc neem de tijd hé ervoor 🙌🏼💓
  Ik ben benieuwd naar je volgende blog Meis,er zullen veel mensen zijn die dit lezen met herkenning, daar kunnen mensen handvaten uit halen of denken ik ben niet de enigste,en jij krijgt daardoor wellicht ook respons op waar ook jij verder mee kan in en met jou zoektocht ☺️
  Ik ben supertrots op je maar dat weet je hé 🎍

  Big hugs en tot snel😘🌻

  Geliked door 1 persoon

 7. Angela schreef:

  Girl power super mooi schat❤️

  Geliked door 1 persoon

 8. kriskras schreef:

  Keep sending links 🙂

  Geliked door 1 persoon

Een reactie plaatsen

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s